Gyújtógyertya Volkswagen, Akkumulátor Volkswagen, Ablaktörlő Volkswagen, Fékbetét Volkswagen
Olajszűrő szűrőbetét VALEO / Opel, BOSCH vészvillogó kapcsoló Fénykürttel / Opel, Érzékelő, gázpedál állás csúszóellenállás HELLA / Opel
Belépés

Volkswagen lengéscsillapító

 

Lengéscsillapító Volkswagen
Feltűnik, hogy nem egyenletesen kopik a gumi? Esetleg úgy érzni, hogy autójának pattog a kereke és ez a gumik kopásához vezet? Akkor segítek önnek és azt mondom idelye kicserélni autójában a lengéscsillapítót.
Miért is jó ha kicseréli? Ez egyszerű. A lengéscsillapító legfőbb feladata, hogy a kerekek minél hosszabb ideig érintkezzen az útfelülettel ezzel számottevően növeli a  személygépjárműve irányíthatóságát.  A lengéscsillapító segítségével a nem egyenletes úton történő közlekedéskor a folyamatosan fellépő dinamikai terheléseket is csillapítja.

Lengéscsillapító Volkswagen

Feltűnik, hogy nem egyenletesen kopik a gumi? Esetleg úgy érzi, hogy autójának pattog a kereke és ez a gumik kopásához vezet? Akkor segítek önnek és azt mondom idelye kicserélni autójában a lengéscsillapítót. Miért is jó ha kicseréli? Ez egyszerű. A lengéscsillapító legfőbb feladata, hogy a kerekek minél hosszabb ideig érintkezzenenek az útfelülettel ezzel számottevően növeli a  személygépjárműve irányíthatóságát.  A lengéscsillapító segítségével a nem egyenletes úton történő közlekedéskor a folyamatosan fellépő dinamikai terheléseket is csillapítja.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.